✨ Doprava po ČR a SK je při nákupu nad 1 499,- Kč zdarma.
0
0 položek

Žádné produkty v košíku.

Novolunární náramek
Intuice a sebedůvěra

Pomůže ti najít sebedůvěru, klid a odvahu.

Od: 590 

Náramek obdržíš v dárkovém organzovém pytlíčku.

Popis

Náramek, který ti usnadní rozhodování

Zapomenout na nerozhodnost a stres a najít v sobě odvahu, sebedůvěru a sílu. S tím vším ti pomůže novolunární náramek s onyxem, achátem a unakitem. Navíc podporuje kreativitu, fantazii a intuici. A pomůže ti tak s každým rozhodnutím.

Novoluní je označené lávovým kamenem.

Onyx

Onyx ti pomůže zbavit se stresu i nerozhodnosti. Pohlcuje totiž negativní energii, posiluje intuici a dodává rozhodnost, sílu a sebejistotu. Navíc podporuje vytrvalost. Usnadní ti tak důležité rozhodování a pomůže ti na cestě k cíli.

Achát

Achát je silný a stabilní kámen, který ti pomůže najít rovnováhu mezi citovou, rozumovou a tělesnou stránkou. Zároveň ti dodá sebedůvěru a podpoří tvou kreativitu a fantazii. Navíc odvádí negativní emoce, posiluje odvahu a chrání před stresem.

Díky tomu získáš klid a každé rozhodnutí pro tebe bude mnohem jednodušší.

Unakit

Unakit ti pomůže zklidnit emoce a zdolat skryté problémy. Vynese je totiž na povrch a usnadní ti jejich řešení. Zároveň přináší vyrovnanost a podporuje toleranci a ochotu ke kompromisům. Díky tomu ti pomůže upevnit vztahy.

Kromě toho posiluje také sebedůvěru a koncentraci. A usnadní ti další růst.

Další informace

Hmotnost 0,02 kg
Velikost kuliček

6 mm, 8 mm

Velikost náramku

XS – 15 cm (dětská velikost), S – 16 cm, M – 17 cm, L – 18 cm, XL – 19 cm, XXL – 20 cm, XXXL – 21 cm

Jak náramek používat

Kameny v novolunárním náramku jsou sestavené speciálně pro období, kdy Měsíc ubývá a nastává novoluní. Pomůžou ti proto zejména s:

  • opuštěním všeho, co ve svém životě nechceš;
  • dokončením a uzavřením jednotlivých kapitol tvého života;
  • odpuštěním sobě i ostatním;
  • zpomalením a duševní očistou;
  • uvolněním negativních věcí, které tě trápí.

Novolunární náramek nabiješ při rituálu novoluní. Svými myšlenkami a energií přitom určíš, s jakou oblastí ti pomůže. Při nabíjení tak posílíš energii jednotlivých kamenů.

Eliška Konečná

Romčin rituál

Když jsem Dášiny lunární náramky viděla poprvé, hned mě napadlo, že je to skvělý nápad. Sama proto jeden nosím. Mám tak přehled o tom, kdy přijde úplněk a kdy novoluní. A vím, čeho se zrovna vyvarovat.

Mohlo by se ti líbit…

moonheartcartcrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram